24-25-26-27
SEPTEMBER 2023

Enkele toppers uit de branche geven er demo’s waarbij ze hun creaties, ideeën en technieken delen.  In deze kleinschalige workshops volgt u alles van dichtbij, en staat interactie centraal.

ZONDAG 24 SEPTEMBER

11.30: Mark Noordijk, Brasvar:
Demo: Creatieve meerwaarde met Brasvar'ken

13.30: Filip Ceursters van Slagerij Ceursters (Oud-Turnhout) - 3e Beenhouwer van België 2021:
Demo: ham

MAANDAG 25 SEPTEMBER

13.00: Cedric Mortier van Slagerij Mortier (Nevele) - 1e Beenhouwer van België 2021:
Demo: afgarneren van Parma salami

14.00: Petra Van Beneden van Klasseslager Vermeulen (Sleidinge) - 2e Beenhouwer van België 2021:
Demo: presentatie van ambachtelijke charcuterie

15.00: Joran Delbaere, Slagerij Delbaere (Tielt) - Finalist Officiële Meesterschapwedstrijd voor Beenhouwers 2021:
Demo: snijklaar maken van een half varken voor droog- en/of kookzouterij

DINSDAG 26 SEPTEMBER

13.30: Benoit Declercq, La Princesa Foods:
Demo: ontdekking van verschillende stukken Ibérico vlees

15.00: Jeroen Tavernier, Monsieur Boudin: 
Vegan 'worsten'broodjes & corndogs  

WOENSDAG 27 SEPTEMBER

14.00: Jeroen Tavernier, Monsieur Boudin: 
Vegan 'worsten'broodjes & corndogs  

 

 

 

Deze website gebruikt cookies om een betere ervaring te bieden bij uw bezoek aan onze website. Meer info over cookies