Enkele toppers uit de branche geven er demo’s waarbij ze hun creaties, ideeën en technieken delen. In deze kleinschalige workshops volgt u alles van dichtbij, en staat interactie centraal.
ZONDAG 24 SEPTEMBER
11.30: Mark Noordijk, Brasvar:
Demo: Creatieve meerwaarde met Brasvar'ken
13.30: Filip Ceursters van Slagerij Ceursters (Oud-Turnhout) - 3e Beenhouwer van België 2021:
Demo: ham
MAANDAG 25 SEPTEMBER
13.00: Cedric Mortier van Slagerij Mortier (Nevele) - 1e Beenhouwer van België 2021:
Demo: afgarneren van Parma salami
14.00: Petra Van Beneden van Klasseslager Vermeulen (Sleidinge) - 2e Beenhouwer van België 2021:
Demo: presentatie van ambachtelijke charcuterie
15.00: Joran Delbaere, Slagerij Delbaere (Tielt) - Finalist Officiële Meesterschapwedstrijd voor Beenhouwers 2021:
Demo: snijklaar maken van een half varken voor droog- en/of kookzouterij
DINSDAG 26 SEPTEMBER
13.30: Benoit Declercq, La Princesa Foods:
Demo: ontdekking van verschillende stukken Ibérico vlees
15.00: Jeroen Tavernier, Monsieur Boudin:
Vegan 'worsten'broodjes & corndogs
WOENSDAG 27 SEPTEMBER
14.00: Jeroen Tavernier, Monsieur Boudin:
Vegan 'worsten'broodjes & corndogs