SPECIAL JUNIORCUP 2023: de vakwedstrijden voor de talenten van morgen
"De beste manier om de motivatie van de leerlingen te stimuleren!", aldus Bert Vogels - technisch adviseur slagerij PIVA Antwerpen. "Door deel te nemen aan vakwedstrijden, ontdekken onze leerlingen alle facetten van het beroep die ze onder de knie moeten hebben om te kunnen deelnemen. Ze leren om te gaan met druk en we wakkeren ook de drang aan om de perfectie na te streven".
De Special Juniorcup is identiek aan de Special Eurobeef vakwedstrijden, maar op maat van de slagersleerlingen. Zij kunnen individueel inschrijven, of deelnemen in klasverband.
De SPECIAL JUNIORCUP is een wedstrijd met een beperkt aantal rubrieken. U kan NIET inschrijven voor de gebruikelijke rubrieken zoals schotel vers vlees en koud buffet, ambachtelijk vleesproduct op basis van lever of bloed, geleibereidingen, bereide gerechten of ovenklare gerechten, salades, innovatieve producten. Paté, bloedworst, geperste kop, hoofdvlees, … worden niet toegelaten. U kan enkel deelnemen in de rubrieken opgenomen en uitgelegd in het reglement.
live jurering op zondag 24/09 met beoordeling van de producten door een jury van experts
de deelnemer ontvangt een diploma voor elk product dat minstens 70% scoort & een juryverslag met waardevolle info die kan helpen om uw product verder op punt te stellen
expositie van de deelnemende producten op Meat Expo
prijsuitreiking op dinsdag 26/09 op de stand van de Landsbond, met aansluitend receptie in het Kortrijk Xpo Meeting Center