24-25-26-27
SEPTEMBRE 2023

Découvrez notre offre de formation renouvelée pour les boulangers et bouchers

Nouvelles

Découvrez notre offre de formation renouvelée pour les boulangers et bouchers

25-08-2023

Ben je een ervaren bakker of slager en wil je je technieken perfectioneren? Of droom je ervan om binnenkort te starten? Dan vind je bij Syntra Midden-Vlaanderen de juiste opleiding of specialisatie.

Wat maakt onze cursussen zo bijzonder? 🥐

 

  • Volg les overdag of ’s avonds.
  • Start met een basismodule en stippel daarna zelf je traject uit.
  • Volg één of meerdere specialisaties.
  • Krijg les van ervaren vakexperten die je begeleiden bij elke stap.
  • Oefen in onze moderne bakkers- en slagersateliers.
  • Zelf een zaak openen? Onze ondernemerstrajecten helpen je op weg.

 

🥩Word slager, traiteur of charcutier

 

Ambachtelijke, kwaliteitsvolle vleesproducten leren maken? Bij Syntra Midden-Vlaanderen ben je aan het juiste adres

 

 

🍞Word bakker of patissier

 

De lekkerste broden, taarten en patisserie leren maken volgens recepten van ervaren bakkers? Met onze vernieuwde opleiding bakkerij kies je zelf welke modules en specialisaties je volgt.

 

 

 🍫Word chocolatier

 

Tover je passie voor chocolade om tot heerlijke pralines en gespecialiseerde chocoladeproducten.

 

 

🍧Word ijsbereider

 

Leer ambachtelijk ijs, de lekkerste ijstaarten en ijspralines maken tijdens de opleiding ijsbereider.

 

 

🍨Opleiding Dieetijs

 

Lactosevrij, suikervrij, glutenvrij of plantaardig ijs maken met behoud van smaak, aroma en textuur? Wil jij de uitdaging aangaan? Onze ervaren docent wijst je de weg in de opleiding dieetijs.

 

 

 🍰Opleiding Biscuittaarten

 

Wil je aan de slag met professionele recepten om feestelijke biscuittaart te maken? Dan zit je bij ons gebakken.

 

 

🍪Opleiding Macarons

 

Ontdek verschillende recepten en leer vullingen maken in deze masterclass macarons.

 

 

🎈 Schrijf in en proef het succes! 🎈

Ce site web utilise des cookies pour vous offrir une meilleure expérience lorsque vous visitez ce site. En savoir plus sur les cookies